Ondersteun ons

Alle bijdragen maken verschil. Financieel ondersteunen van Planeet in Actie betekent bijdragen aan een wereld waarin kinderen kennis hebben van ondernemerschap in combinatie met duurzaamheid.

Met jouw donatie ondersteun je:

Iedereen in actie

In de klas maken kinderen kennis met thema’s als klimaatverandering, verwoestijning en vervuiling. Ze gaan direct aan de slag met hun eigen project; een eerste stap in het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor wereldwijde problemen op de planeet. Hierbij betrekken ze ondernemers en buurtbewoners, iedereen komt in actie!

Gedragsverandering

Als vervolg op ons 5-weekse lessenserie werken we aan een 2-jarig lesprogramma. Met dit lesprogramma zorgen we voor duurzame gedragsverandering. De kinderen, maar stiekem ook hun ouders, leren verantwoordelijkheid te nemen voor de planeet. We stomen kinderen klaar om de sociale ondernemers van de toekomst te worden die gezamenlijk zorgen voor een schone en gezonde planeet. Met jouw bijdrage kunnen we dit lesprogramma in 2022 al lanceren!

Community

Door ons te ondersteunen investeer je in de hechte community die Planeet in Actie mogelijk maakt. Nieuwe gastdocenten worden opgeleid binnen de PiA academie. Samen met enthousiaste duurzaamheidsexperts vormen zij een betrokken team. We verspreiden de boodschap van Planeet In Actie als een olievlek. Help je mee?

Partners:


Just Diggit

 
Flex Onderwijs
Nemesis
Duzadorp

Stichting Planeet in Actie. KVK: 78311624. Gevestigd in: Utrecht.

Bankrekening: NL56 BUNQ 2047 0258 50

Gebruik van bovenstaande tekst(en) mag uiteraard na toestemming.
© 2021 Leerbox Uitstekend.

Contact: